miercuri, 2 ianuarie 2019

La multi ani 2019!



La final de an 2018 vreau sa multumesc tuturor pentru ca ne-ati fost alaturi.Oameni frumosi care nu ne-au lasat la greu si care au raspuns strigatului meu.
Am trecut prin ani grei in care pot spune ca fara voi nu am fi ajuns aici! Ma inclin in fata voastra si va rog sa va bucurati in fiecare clipa si sa multumiti lui Dumnezeu pentru tot.
Elena este acum la o varsta vulnerabila.Avem nevoie de ajutor in continuare.Lucram ajutor pentru scoala , terapie si qwan ki do.Are nevoie de fiecare in parte ca sa poata razbi.Sunt mandra de realizarile ei dar mai avem de lucrat.Mai ales pe partea cu scoala si nu numai.
Va rugam sa ne sustineti in continuare.Stiu ca uneori poate va stresez cu problemele noastre dar singuri nu am fi reusit nimic asta pentru ca in Romania nu exista un sistem de ajutor.
In anul urmator ne dorim sa adunam din nou formulare 230 ( fara ele ne este foarte greu)este un ajutor care nu costa nimic si care ne tine sus.
Ne dorim ca anul ce vine sa ne tina sanatosi ,sa avem ocrotire de la Dumnezeu si ajutor.Ma.rog la Dumnezeu sa aib grije de noi.
Va doresc sanatate , bucurii si sa va pastrati sufletul curat in.noul.an !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu