joi, 7 decembrie 2017

Incepem campania de strangere a formularelor 230

In primul rand vreau sa va multumesc din inima ca ne sunteti alaturi de 8 ani in lupta noastra.Din anul 2013 avem asociatia noastra ( Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei) facuta cu mari sacrificii tocmai pentru a putea sa ne ajutam fetita mai mult.Am facut-o singura si pentru asta multumesc lui Dumnezeu ca mi-a fost alaturi.
Elena are acum 11 ani si jumatate ( o varsta destul de vulnerabila )si este in clasa a IV-a la o scoala speciala.Luptam pentru ea sa atinga normalitatea si sa se poata descurca singura.Nu ne putem oprii aici.Luptam sa invete atat cat poate ea sa poata sa se descurce singura.
Am inceput de la un copilas in lumea lui si am ajuns la adolescenta si acum avem alte probleme pe care fara terapie nu le vom putea depasi.
Ea face in continuare terapie ( avem inca probleme de vorbire, de intelegere a lucrurilor , de a deosebi binele de rau) si multe alte probleme.
Va rugam si in acest an ( imi cer scuze daca deranjez in fiecare an cu aceste rugaminti) sa ne fiti alaturi cu redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii catre Elena.
Am 50 de prieteni care in fiecare an au raspuns apelului meu .,Va multumesc si ma inclin in fata voastra.Prieteni cunscuti sau necunoscuti ocupati un loc aparte in sufletul meu
Elena este ceea ce este acum datorita voua ca ati crezut in ea.Avem nevoie anual de minim 200 de formulare sa ne mentinem pe linia de plutire cu toate cheltuielile anuale ce implica Elena copilasul nostru special.
Nu stiu ce va fi in anul 2019 pt anul 2018 dar macar anul acesta pana inca se poate va rugam sa ne ajutati.Nu va costa nimic ! Este un gest mic care pentru noi inseamna muult.
In speranta ca nu ne veti ocoli si in acest an revin cu rugamintea sa ne ajutati si in acest an.
va multumesc tuturor celor care nu ne-ati lasat la greu! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu