sâmbătă, 20 august 2016

Framantarile unei mame...

In fiecare an aceeasi umilinta pe la comisiile de handicap....m-am saturat...simt ca nu ma mai pot bucura de nimic....acesti banuti ne sunt absolut necesari.plus ca e un drept al copilului.
Ce greu este! ...Nici nu stii uneori cum este bine si ce sa faci!!
Vrei sa fii sincer, vrei sa faci ceea ce este mai bine pentru copilul tau si ti se spune in fata: felicitari! s e vede ca s-a lucrat...e recuperata....numai este necesar insotitor...adica vor sa zica ca eu la 10 ani asa cum e Elena acum o pot lasa singura pe strada?? asta ma revolta cel mai tare! nedreptatile din aceasta lume! Oricat de citit si informat ai fi nu poti anticipa ceea ce acea comisie vrea de la tine..raspunsurile corecte..ceea ce vor ei sa auda...:( 

Recunosc cu tarie si sunt mandra de asta: Elena a evoluat darrr nu este recuperata si are nevoie de acei banuti pe care statul ii da pentru gradul 1! 
Mi s-a spus sa ma bucur! Daa ma bucur ca Elena e ceea ce este acum fata de cum am plecat acum 7 ani..darrr sunt 7 ani de lupta! 7 ani in care am facut uneori chiar peste puterile mele ca Elena sa poata face terapie , sa nu duca lipsa de nimic, sa nu simta greutatile noastre! O spun cu mana pe inima ca sunt revoltata suparata..acum ca de 1 an de zile stam aproape de scoala ei, platim chirie ( o suma destul de mare) , un efort pe care il facem sa fie aproape de scoala sa nu o mai chinuim cu naveta..!! ..pentru ca ne va fi greu..stiuuu ca voi reusi..va aparea ceva sa fie bine@!! Am credinta...ca Dumnezeu  nu ne lasa..ca aceste incercari sunt tocmai pentru a vedea cat de puternici suntem...darrr! DE CE?? de ce trebuie sa traim cu acea teama..ca ne taie gradul..ca acei banuti absolut necesari si un drept ai copilului ne pot fi luati..??? Niste intrebari ...la care nu am raspunsuri..incerc sa ma incurajez singura..sa ma rog la Dumnezeu sa nu nu lase!
Eu in acesti ani pe langa acei banuti ( desi nu au vrut la primarie sa ma angajeze asistent personal.ca am 5 ani pierduti la vechime) am facut tot ce am putut ca Elena sa aiba tot ce este mai bun!
Ma rog la Dumnezeu..sa isi indrepte fata catre noi..sa ne ajute..sa ne tina SUSS indiferent de greutati! Sa ne indrume pasii...sa ne ajute!!
Avem incredere!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu