sâmbătă, 2 aprilie 2016

2 Apriilie ziua constientizarii autismului

2 aprilie ziua constientizarii autismului
"Autismul este o tulburare de spectru, de aceea persoanele cu autism sunt foarte diferite, unele pot vorbi, altele nu; unele pot învăța vizual, altele auditiv; unele pot fi sociabile, altele mai puţin. Autismul nu se poate vindeca, dar se poate recupera. Prin intervenţie timpurie intensivă, până la 47% dintre copiii cu autism pot trăi o viaţă independentă, pot să recupereze atât de mult încât să nu poată fi deosebiţi de ceilalţi copii. Fără terapie, simptomele autismului şi comportamentele disfuncţionale se agravează în TIMP"
Autismul este o realitate, iar noi, împreună, îl putem invinge!
Voi lupta pana la capat pentru printesa mea! Am avut multe piedici, cine nu este in pielea noastra nu stie cum este...O lupta care dureaza ani..o lupta pe care uneori vrei sa o abandonezi..dar privirea copilasului meu si zambetul lui ma face sa merg mai departe sa lupt pana la capat pentru binele si viitorul ei!
Imi doresc din suflet respectarea drepturilor care le avem si o lume mai buna in care traim: sa ii inteleaga si accepte ca si ei sunt oameni si ei au dreptul la o viata buna si sanatoasa! heart emoticon
Dragostea si iubirea ce o ofera este sincera si va primi in schimb intelepciune si ajutor de la Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu