vineri, 11 iulie 2014

Am intrerupt terapia ...facem o pauza....

Incercam sa umplem timpul cu iesiri in natura atat cat ne permite soarele de afara sau bugetul..Elena este foarte incantata de iesiri, de plimbari dar are momente cand vrea in locul ei, casa ei...
Nelinistile mele cred ca se transmit...avem momente cand se supara foarte repede, este irascibila si parca nimic nu ii place sau cei din jur nu reusesc sa fie asa cum ea vrea..Speram sa fie trecatoare aceasta perioada, ea sa se bucure de vacanta desi va spun sincer este mult mai linistita cand este la scoala.Vacanta  abia a inceput si am incercat zilnic, sau cel putin la cateva zile sa facem ceva nou, sa iesim in locuri noi, ( am fost in parcul Brancoveanu, in parcul IOR, vizitia la niste prieteni dragi).
Imi doresc sa o vad vesela, fericita alaturi de Damian. Terapia am intrerupt pana in septembrie.Nu ne mai permitem dar si doamna are un program mai incarcat.
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi zilnic in incercarea noastra de a atinge normalitatea!!
Am intalnit persoane care uneori pun intrebari din cele mai stupide...Dar de ce s-a nascut asa? dar asa s-a nascut? sincer de acum incolo refuz cu desavarsire sa mai dau explicatii....Elena este alt copil acum, este bine si fericirea si integrarea ei este unicul lucru care ma mai intereseaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu