vineri, 29 noiembrie 2013

Scrisoare catre Mos Craciun!

Buna Mos Craciun.
Sunt Elena, am 7 ani si jumatate. Am rugat pe mama sa scrie pentru mine pentru ca inca nu stiu sa scriu. Sunt la clasa 0 la o scoala speciala, care ma indruma in tainele scrisului si ale cititului. Sunt sigura ca anul viitor voi scrie eu scrisoarea fara ajutorul mamei.
La aproape 3 ani am fost diagnosticata cu autism. Mamei i s-a prabusit lumea, dar cu ajutorul lui D-zeu si al oamenilor de bine am reusit! Mama a luptat pentru mine sa pot beneficia de terapia de care am nevoie sa fiu ca ceilalti. Sa ma pot bucura de copilarie ca si ceilalti.
Acum sunt bine. Am inceput sa vorbesc. Am un fratior si el este un sprijin mare pentru mine.
Acum ca stii cine sunt, sa iti spun ce imi doresc: Sa pot continua terapia de care am mare nevoie, fara de care nu as fi ceea ce sunt acum. Am nevoie mereu de puzzle noi, jucarii care sa ma ajute sa imi dezvolt abilitatile. Sunt fericita ca mama lupta pentru mine cu toate puterile dar nu are resurse pentru a-mi cumpara mereu ceva nou. Mai ales ca atunci cand cumpara trebuie 2! avand si un frate mai mic.
Iti multumesc Mos Craciun daca imi indeplinesti dorinta mea. Sunt o fetita vesela si prea sincera pentru lumea in care traim.
Iti multumesc daca iti faci timp sa citesti ce am scris!
Anul trecut am scris la fel si iti multumesc din inima ca ai citit si scrisoara mea, ajutandu-ma sa continui terapia de care am mare nevoie.
Cu drag o fetita zambareata, iubitoare Elena!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu