sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Trairile unui parinte mahnit..adica eu!!

Pentru ca am vazut la o mamica o postare vreau si eu sa adaptez postarea asta ca suntem in acceeasi oala : In fiecare an cand reinnoim acel nenorocit de certificat de handicap intampinam diverse probleme asta pentru ca ne cauta nod in papura sa ne taie gradul sa nu ii mai dea nimic copilului..ca e recuperat! Numai are nevoie de nimic dupa ei!! ELENA A PROGRESAT NU CU BANII DATI DE EI CU EFORTUL NOSTRU AL TUTUROR! Am adunat formulare , alerg toata ziua pentru ceva banuti sa pot asigura terapia si traiul copilului! O TARA IN CARE SE DA CU O MANA SI SE IA CU DOUA!! Eu si maine as renunta daca Elena ar fi bine si nu ar mai avea nevoie de nimic! BA DA ARE! Pentru ca dupa 7 ani de lupta nu ne putem oprii aici!! Ceea ce pentru un copil normal totul vine de la sine la ea inseamna muulte ore de munca!!! Ma credeti ca uneori imi vine sa renunt..dar Elena nu ma lasa! Ea trebuie sa invete sa se descurce in viata! Noi parintii nu suntem vesnici! Revenind la comisiile care taie si spanzura * dupa ei un copil de 10 ani e considerat recuperat daca papa, merge la baie singur!! Oare ce Dumnezeu mai cautam la ei!! Ca a disparut autismul..doamneee dar sa dispara in pustiu! Ca prea multi copii sufera..
Cautam drepturile copilului ! Acea umilinta anuala care mai nou s-a mai adancit..am ajuns sa nu ne mai putem bucura! Acei bani sunt ai copilului! nu ai mei! eu nici macar in acestu ani nu au vrut sa ne angajeze asistenti desi legea ne dadea dreptul..eu am 4 ani de pauza in cartea de munca..si eu am 2 facultati..si eu am lucrat..deci nu.pot zice ca ca sunt nimeni si m-am trezit acum.
LA 10 ANI ELENA ESTE VULNERABILA! Nu poate fi lasata singura!
O TARA IN.CARE AM AJUNS BATAIE DE JOC SI IN CARE FIECARE FACE LEGEA CUM VREA!

duminică, 8 ianuarie 2017

2 % pentru terapia Elenei!



Formularul pentru anul fiscal 2016! va multumesc daca ne sunteti alaturi! Formularul se completeaza de angajat care a lucrat legal in anul 2016 cu datele de la punctul 1 .Va multumim! Va astept pe privat daca doriti sa ne ajutati! Din acest an pot si pensionarii sa doneze! cei care au pensie peste 1000 lei.POVESTEA NOASTRA O PUTETI CITI AICI: https://damielenusa.blogspot.ro

Va multumesc din suflet celor care ne-au ajutat pentru anul fiscal 2015! Am multumit si in privat si multumesc din inima celor care au confirmat si anul acesta ca ne ajuta! Va rog sa va ganditi un moment daca ati fi in situatia noastra ce ati face? Stiu ca e greu fiecaruia dar acest gest nu costa nimic pe nimeni.Va multumesc si sper ca nu ne veti lasa la greu ! Butcaru Afrodita

joi, 5 ianuarie 2017

Sa pasim cu dreptul in noul an!

Astazi incepem terapia pe anul 2017.Avem incredere in Dumnezeu ca ne va ajuta sa o putem sustine financiar! Avem 1 an si jumatate fara pauza! Va multumesc tuturor ca ne-ati fost alaturi si sper ca nu ne veti lasa la greu nici in acest an! Ne puteti ajuta completand formularul 230 ( 2% din impozitul pe salariu) care nu va costa nimic ( este un gest care il poate face orice angajat ( legal) .Acum ne referim la anul fiscal 2016.Va multumesc din suflet tuturor celor care veti completa pentru noi sau in acesti ani ati completat.Am cateva persoane carora le multumesc din inima ca in fiecare an au zis DA! Am incredere ca acest an va fi decisiv si ca vom reusi sa adunam macar cat am adunat anul trecut.Deocamdata inceputul e firav dar am increderea ca vom gasi mereu oameni care sa faca acest gest cu drag pentru ELENA!! 
La cat mai multe progrese printesa mea! Dumnezeu sa te ajute sa atingi normalitatea si sa te bucuri cu adevarat! 

miercuri, 4 ianuarie 2017

Anul 2017 un nou inceput

Anul 2016.Un an bun.Un an in care am avut multe de invatat.Ca oamenii nu sunt ce par a fi, ca indiferent ce ai face nu le poti intra in voie..trecand peste asta vreau sa va multumesc din suflet ca ne-ati fost alaturi si in acest an.Ca v-ati pus pentru o secunda in pielea noastra si nu ati trecut cu vederea strigatul nostru.Poate uneori v-am suparat dar nu a fost cu intentie.Imi cer scuze.Vreau sa va spun ca eu contul de facebook l-am facut pentru fetita mea.Daca cineva crede ca deranjez poate da unfriend.Am ajutat si eu cum am putut sau cat am putut.Nu ma laud doar va spun ca numai cine trece prin greutati ( indiferent de care ar fi) stie si intelege cu adevarat un alt strigat.
Eu va doresc din suflet un an nou cu sanatate , avand pe cei dragi alaturi si mai ales sa fiti sub protectia lui Dumnezeu! La multi ani! Multumesc tuturor si catorva persoane in special ca ati crezut in noi!
Ma rog in fiecare zi ca Dumnezeu sa nu ne lase si sa ne aiba sub ocrotirea lui!
Vreau sa multumesc si celor care ne-au ramas prieteni in toti acesti ani grei!
Un indemn de final: nu uitati sa fiti buni! Nu uitati ca nimic nu se poate face singur! Ca vremurile acestea sunt ca un test!