marți, 29 noiembrie 2016

Printesa mea iubitoare!

O zi inceputa asa frumos....am dus pe Elena la scoala.Am intrat in holul scolii, i-am spus salutul de "la revedere , sa ai succes Elena.." a facut cativa pasi..sii..s-a intorss..mamiii un pupic pentru tine de la mine ! Te iubesc mami! " <3 span=""> Printesa mea speciala alaturi de fratele tau sunteti ratiunea mea de a fii! 

duminică, 27 noiembrie 2016

Trairi...

Ati observat ca in majoritatea postarilor mele sunt doar lucuri pozitive despre Elena: progresele ei , lupta pe care o ducem zilnic sa putem sa ii asiguram orele de de terapie de care are nevoie.
Vroiam sa va spun ca uneori e foarte greu: are momente de frustrare, se supara din nimicuri .Si foarte greu se calmeaza tot cu ajutorul meu...
O lupta care simt uneori ca nu se mai termina....simt uneori ca sunt depasita de situatii...cred ca doar gandul ca " oare cu ce voi plati luna viitoare orele? " este ceva care ma coplesete..desi incerc sa nu ma gandesc..incerc sa gasesc forta de a merge mai departe..

vineri, 25 noiembrie 2016

Uneori e prea greu sa fie usor...

Vreau sa intelegeti ca poate alti copii de varsta Elenei stiu muulte ( tabla inmultirii...si ce o.mai fi la clasa a III-a...) eu sunt mandra de Elena ca a ajuns la aceat nivel.Ma bucur pentru fiecare progres (.pt voi mic) pt mine maaree obtinut cu muult efort din partea tuturor..va multumesc din inima ca imi intelegeti trairile, frustrarile...bucurii..tristeti

joi, 17 noiembrie 2016

Elena a progresat foarte mult

Multumesc lui Dumnezeu ca eforturile mele ( uneori disperate) au avut rezultate.Elena a progresat foarte mult.Sunt mandra de ea ca are vointa.Citeste din ce in ce mai bine, la matematica ne descurcam binisor si nu in ultimul rand poate povesti mai coerent.
Nu ne putem opri.Avem un an si  luni fara pauza si asta se vede in progresele ei de pe toate planurile,
Va multumim ca nu ne lasati la greu! Printesa mea merita totul alaturi de fratiorul ei si voi lupta cat voi putea ca ea sa atinga normalitatea!

miercuri, 16 noiembrie 2016

Am inceput campania pentru formularul 230!

Va multumim ca ati fost alaturi de noi anul trecut cu formularele 230 ( 2% din impozitul pe salariu -sume care oricum ajung la stat si acolo raman daca nu ii redirectionati).Avem nevoie in continuare de acesti banuti care ne tin pe linia de plutire.De 1 an stam in Bucuresti cu chirie pentru a putea fi scoala aproape ( ne terminase naveta-2 ore pe drum) si mai ales terapeutul aproape sa numai faca naveta in Ilfov.Va sunt recunoscatoare daca ne veti fi alaturi.Am avut ani grei.Fara ajutorul vostru nu am fi ajuns aici.Elena e alt copil acum si asta datorita voua.Cine doreste sa ne ajute sa imi scrie pe privat.Va multumesc!