luni, 31 octombrie 2016

A venit vacanta

Saptamana aceasta puii au vacanta.Speram ca va fi vremea frumoasa sa putem sa ne bucuram de vacanta aceasta.Terapie cred ca doar azi luni facem.
Va rugam sa ne fiti alaturi in continuare.Vrem sa lucram la acelasi nivel.
O vacanta cu sanatate si numai bucurii va dorim!

Damian ( puiul cel mic ) a implinit 7 ani!

Ce a trecut timpul! puiul meu cel mic pe 28 octombrie a implinit 7 ani.Au fost ani frumosi, grei, perioade in care am zis ca nmai pot..tu ai fost puterea mea de a merge mai departe pentru Elena.
Multumesc lui Dumnezeu pentru cele doua comior: Elena si Damian.

vineri, 21 octombrie 2016

Un gest frumos..Multumim lui D-zeu ca mai sunt si oameni buni si de calitate!

Azi eram la un magazin mic de cartier si vroiam sa le iau ceva la copii...O doamna era la rand...Elena zambareata cum e i-a atras atentia...a trecut in fata si a pus pe fiecare sa aleaga ceva si a platit dansa..mi-au dat lacrimile si am spus Multumesc din suflet! mai rar asa oameni sa faca gesturi mici care inseamna muuult!
Dumnezeu este alaturi de noi si ne arata la fiecare pas ca ne iubeste!

sâmbătă, 15 octombrie 2016

Poneii pasiunea Elenei

De cativa ani poneii din desenele animate My little Poney sunt preferatii Elenei.Sunt mandra de ea.Ii stie pe toti cum ii cheama, ii deseneaza in fiecare zi..Problema  mare este ca desi ii are aproape pe toti tot mai vrea...:) Este pasiunea ei si sunt mandra de ea ca are o pasiune.Te iubesc printesa mea .Alaturi de fratele tau sunteti ratiunea mea de a trai.Va iubesc!
Promit sa lupt pana la capat pentru voi.