duminică, 31 mai 2015

Se apropie finalul anului scolar!

Elena se descurca binisor la scoala...va lua premiul II.Chiar daca e programa adaptata nu e usor nici asa pentru ea,avand in vedere problema ei.Sa speram ca va face fata cerintelor si in anii urmatori.Incepand din iunie avem un drum lung de parcurs pentru a reinnoi certificatul...
Avem nevoie in continuare de ajutor , mai ales ca vine vara si e foarte greu sa ai actiivitati ilnic , sa ii ocup timpul cu diverse activitai care necesita resurse financiare.

O zi frumoasa la Mogosoaia!

Sambata 30 mai scoala Elenei a avut o excursie la Mogosoaia.Ma bucur din suflet ca am mers.A fost o zi frumoasa cu multe activitati frumoase in care copii s-au simtit minunat!Multumim organizatoriloe pentru acest frumos eveniment!

vineri, 22 mai 2015

Multumesc !

Am incheiat azi trimiterea formularelor cu 2% aferente anului fiscal 2014..Multumesc din suflet tuturor celor care ne-au ajutat si in acest an ( colegi de liceu, facultate, rude, prieteni, prieteni de pe facebook care nu ne-au lasat niciodata la greu) .Multumesc tuturor celor care au crezut, cred si vor crede in sansa Elenei de a fi ca ceilalti.Ma bucur ca am alaturi persoane care nu ne-au lasat la greu.Dumnezeu sa va dea sanatate si fericire! Ma inclin in fata acestui gest mic din partea dumneavoastra dar care pentru noi inseamna foarte mult.heart emoticon Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei este asociatia noastra special facuta pentru a putea face mai mult pentru printesa noastra!

marți, 12 mai 2015

O zi frumoasa de ziua printesei!

Am sarbatorit la scoala alaturi de colegii ei.Ma bucur ca am reusit sa o fac fericita si ca s-a simtit bine de ziua ei.
Va multumesc tuturor pentru urari.Multumesc din inima tuturor celor care au crezut, cred si vor crede in printesa mea.Am ras, plans impreuna, am crescut pas cu pas , pentru asta va multumesc.Va multumesc oameni cu suflet mare ca nu ne-ati lasat la greu.Dumnezeu sa va dea sanatate, sa aveti copilasi sanatosi si fericiti.Vreau sa imi aduc aminte aici si de tatal meu..de care tare imi e dor si imi pare rau ca numai este printre noi...Il rog sa vegheze asupra noastra.Dumnezeu sa aiba grije de toti copilasii sa creasca sanatos intr-o lume curata! heart emoticon

luni, 11 mai 2015

Azi implinim 9 ani!

O zi cu soare,o zi cu speranta. o zi pe care tind sa cred ca Dumnezeu a ales-o ca tu sa te nasti printesa mea, tocmai pentru a fi mai puternici, pentru a intalni oameni cu suflet mare, pentru a ne uni si a demonstra ca putem invinge ! La muulti ani dragostea mea! Iti doresc sanatate, muult suces in viata, noroc si putere de a invinge! Va multumesc tututor ca ne sunteti alaturi in fiecare zi!
 Multumesc Doamne pentru darul de a fi mama. iti cer doar sa ma ajuti sa am putere sa trec peste toate , sa am mai multa rabdare, sa iau toate greutatile ca un mod de a deveni mai puternica! Sa pot fii o mama buna! .

duminică, 3 mai 2015

Ne apropiem de 9 anisori...

A trecut foarte repede timpul! De multe ori ma gandesc...cand? Ani de lupta, framantari, incercari uneori de a invinge imposibilul..intr-un cuvant...ani grei dar multumim lui D-zeu pentru puterea care ne-o da zilnic!
va pun o poza de acum 4 ani...Elena aproape de 5 ani..Damian 1 an si jumatate..

Comenzi Ikea pentru terapia Elenei

Pagina in care gasiti informatii despre Comenzile Ikeahttps://www.facebook.com/pages/Comenzi-Ikea-pentru-terapia-Elenei/762790610503329