sâmbătă, 31 ianuarie 2015

A venit vacanta intre semestre!

A trecut primul semestru.La scoala ne descurcam binisor.Matematica ne cam da batai de cap.Speram cu ajutorul terapiei si ce mai lucram zilnic sa putem sa invatam sa adunam si sa scadem.Este destul de dificil sa inteleaga dar nu imposibil.Sunt sigura ca D-zeu ii va lumina mintea si se va descurca,Printesa mea este o luptatoare.

vineri, 30 ianuarie 2015

5 ani de blogger! 5 ani de lupta ! o lupta grea si cu multe sacrificii!

Zilele astea se implinesc 5 ani de cand am blogul pentru Elena.O lupta care uneori mi se pare fara sfarsit..Momente in care simti ca numai poti,momente de lupta cu morile de vant ( autoritati care ar trebui sa ajute si nu sa poarte oamenii pe drumuri).Nu pot uita acel moment in care m-am hotarat sa fac publica povestea Elenei, si mai ales oamenii care au crezut in noi de la inceput si care de-a lungul acestor ani ne-au fost alaturi fara de care noi nu am fi ajuns aici.Am trecut prin multe....Vreau doar sa multumesc lui D-zeu ca nu ne-a lasat si tot in EL ne punem toata increderea ca in cativa ani vom fi bine si nu vom mai avea nevoie de nimic Pana atunci lupta noastra continua si sper din inima sa gasesc puterea sa merg mai departe

Ne cam lipseste motivatia la terapie

Avem o mare problema acum.Ne lipseste motivatia la terapie.Desi pana acum a lucrat bine, are momente si zile cand nu prea are vointa sa lucreze, se frustreaza daca nu poate..Si ceea ce ne pune probleme este matematica..Speram din suflet ca ajutati de doamna sa gasim motode sa o motivam sa lucreze ca avem mare nevoie mai ales la matematica.
Va multumim  daca ne sunteti alaturi !

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Avem pentru inceput 20 de formulare cu 2 % .Va multumim!

1. Completează Formularul 230 doar dacă în 2014 ai avut venituri numai din salarii, redirectionand 2% din impozitul pe venit.
2.Completeaza declaratia 200 pentru cei ce in 2014 au avut venituri ca PFA.
Pentru noi fiecare suma cat de mica ar fi conteaza! Mai ales ca din tara intra banutii pana in decembrie ( anul acesta-incep din octombrie 2015) , mai greu este din Bucuresti, dar intra , si asta pentru noi este o sansa in plus, niste banuti pe care statul i-a luat deja si pe care daca nu ii dati nimanui , raman la stat.Statul care nu stie cum sa ia de la oameni..in nici un caz sa dea..este singurul mod de a recupera niste banuti care ajuta pe Elena si alti copilasi care au nevoie.

miercuri, 14 ianuarie 2015

O imbratisare sincera si un " mami te iubesc!

Elena ieri foarte fericita pe drum ( am luat-o eu de la scoala).La un moment dat imi spune mami mami, te iubesc vreau sa te imbratisez! ( este pentru prima oara cand face acest lucru...♥) am asteptat aproape 9 ani ...cred ca a meritat asteptarea..mie mi-au dat lacrimile de fericire..heart emoticon

marți, 13 ianuarie 2015

Am inceput sa adunam formulare cu 2%

Va multumim daca ne sunteti alaturi si in acest an ! Conteaza foarte mult fiecare banut pentru noi!
Le puteti depune dumneavoastra personal la ANAF sau luati legatura cu noi si le vom depune noi.

luni, 5 ianuarie 2015

Multumesc !

Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat si au facut posibil ca noi acum la inceput de an sa fim la zi cu plata terapiei.
Terapia pe luna costa 720 lei aproximativ ( 45 lei/ora, 90 lei sedinta ) , drumul la scoala cu masina ( naveta la scoala in Bucuresti) 350 lei.
Acestea sunt cheltuielile lunare doar pentru printesa mea.Ma bucur ca D-zeu nu ne-a lasat si speram ca in acest an sa il trecem mai usor ! Elena are nevoie in continuare de ajutor.

La multi ani tuturor! Incepem anul cu speranta si incredere!

 Vreau sa va mulțumesc din suflet tuturor ca ne sunteți prieteni,pentru tot ce ați făcut pentru Elena.Mulțumesc profesori de la scoala,terapeuta si voua ca ați crezut in sansa noastră.Mulțumesc pentru formularele cu 2% si sper ca nu ne veți lăsa nici in 2015.Va doresc un an nou cu sănătate, bucurii si mai ales sa ii aveți alaturi pe cei dragi! Dumnezeu sa va ajute sa aveți copilasii sănătoși si sa va bucurați si sa mulțumiți Lui pentru acest dar! La multi ani!
Suntem la zi acum cu plata terapiei.Ne punem toata speranta ca in acest an sa ne ajute D-zeu sa avem banuti sa putem lucra atat cat are nevoie Elena.Elena are nevoie in continuare de terapie, ajutor pentru scoala.
Cu D-zeu inainte si ma inclin in fata tuturor celor care ne-au ajutat in anul 2014 si speram din inima sa nu ne lasati nici in acest an.

O vacanta plina de incarcatura emotionala!




Au fost 2 saptamani de vis.Dumnezeu ne-a calauzit pasii spre locurile natale unde de fiecare data cand mergem ne umplem inima de bucurie.Acolo sunt locurile unde eu am copilarit, bunica mea care este viata si sufletul meu, mama mea si tatal meu care este in ceruri ( mergem de fiecare data sa aprindem o lumanare).
Am urcat la straja la Schitul Straja a doua zi de Craciun.Acolo am primit gazduire de la parintele Dimitrie care ne-a oferit totul: caldura sufleteasca, rugaciune si un loc de vis.Recomand celor care doresc sa ajunga sa nu ocoleasca acest loc plin de binecuvantare!
Am petrecut 24 ore sus la aer curat si am poposit la Schitul Straja.Am trecut si pe la Vila Alpin si am baut o limonada in semn de multumire pentru gazduirea din vara.
Nu pot spune decat ca MULTUMESC lui D-zeu pentru tot ajutorul dat anul trecut si ne indreptam gandurile si speranta tot in EL si in acest an.
Multumesc parintelui Dimitrie si ajutorului parintelui oameni cu suflet mare si de la care am primit binecuvantare!
Am revazut si pe bunica mea>Elena o iubeste foarte mult.Este un suflet cald si bland.Imi doresc sa o mai tina D-zeu langa noi sanatoasa .Este sufletul si viata mea,

Multumesc din suflet celor care au facut posibila bucuria copiilor!

Nu pot spune decat MULTUMESC din suflet tuturor celor care ne-au ajutat.A fost o mare bucurie pentru copilasi ca a venit MOSU cu ce si-au dorit.
Ma inclin in fata tuturor celor care au crezut in printesa mea Elena.
Uitati ce am primit si pentru care MULTUMESC din inima!