joi, 11 decembrie 2014

Mesagerii lui Mos Craciun

Sunt fericita si multumesc mamicilor care au facut acest lucru posibil.Copilasii  mei vor avea ce si-au dorit de la Mos Craciun.
Multumesc la D-zeu pentru fiecare om minunat scos in calea noastra ( chiar daca doar virtual) dar care ne-a inseninat viata.Ma bucur ca exista oameni cu suflet mare care ne-au ajutat in fiecare moment.Elena va fi fericita si asta ma face pe mine o mamica increzatoare ca D-zeu exista si ca de acolo de sus "cineva" ne iubeste si ca Elena va fi bine!

luni, 8 decembrie 2014

Mos Craciun are Misiune GREA...

Scria cineva pe FB si m-a facut sa imi aduc si eu aminte de Elena "nonverbala" de sarbatori,,,cand nu stiam ce doreste....nu stia sa ceara...nu intelegea rostul bradului...lui Mos Craciun..Mos Nicolae....desi noi am respectat in fiecare an tradita...acum ca am reusit sa vorbim, sa spunem ce dorim ma simt uneori neputincioasa in indeplinirea dorintelor...nu sunt mari...dar sunt spuse din suflet si mereu imi spune..a inceput sa inteleaga de sarbatori si de "mosu"...anul trecut a vazut o bucatarie la o fetita si aia si-a dorit...(multumim persoanelor care anul trecut au fost Mos Craciun pentru amadoi copilasii mei si le-a adus bucuria in suflet prin gestul lor..cadoul si un brad mai mare pe care il avem si in acest an si pe care in seara asta l-am impodobit cu ce aveam de anul trecut..nu am mai asteptat..era asa bucuroasa ca are in clasa la scoala...)...anul acesta isi doreste o papusa barbie sau un bebelus de prin reclamele TV..desi are muulte papusi primite din cele clasice nici una nu o mai incanta...ma bucur din suflet ca poate sa spuna ce isi doreste si noi speram sa putem fi pe masura asteptarilor....nu va pot spune bucuria mea ca poate sa spuna ce isi doreste sa ii aduca mosul..

cateva mamici ne-au promis ca ne vor ajuta sa-i indeplinim dorinta adresata Mosului pentru Elena iar pentru Damian ca sa nu uitam si de el ma voi ocupa eu...
Isi doreste masinutele din angry birds..http://zambirici.ro/angry-birds-go-deluxe-multi-pack-telepod/16198.htm

A venit Mos Nicolae

Ziua de sambata desi una cu ploiae si frig..si Mosul cam nepregatit..pana la urma copii au fost fericiti ca au primit dulciuri de la Mosu ( dupa terapia Elenei-complice mami si terapeuta ) si seara au primit jucarii de la o mamica tare draga careia ii multumim !
Livia Toys este "vinovata"  pentru fericirea daruita copiilor.Poza spune totul!

vineri, 5 decembrie 2014

Sunt mandra de printesa mea

Sunt mandra de prințesă mea !Azi a folosit umbrela singură. A mers frumos. A ocolit baltile...stiu ca pentru unii e ceva normal dar pentru noi este un pas înainte spre independenta.Multumim lui D-zeu pentru fiecare progres si vouă ca ne sunteți alaturi.

marți, 2 decembrie 2014

O fetita care are nevoie si ea de ajutor

O fetita care are nevoie de ajutor!
Cu mare drag Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei a gazduit formularele stranse de mamica fetitei pentru terapia de care are nevoie! ma bucur din suflet ca macar atat am putut face pentru acest suflet de copil.Imi pare rau ca nu am putut mai mult.Va doresc tot binele din lume ! Andreea Georgiana Iosif