joi, 27 noiembrie 2014

Felicitari create de noi pentru sustinere terapie

Felicitare+plic -7 lei 
In Bucuresti ne putem vedea sa le dau personal, in tara trimit cu posta romana colet.
Le putem realiza fie dupa modelul de mai jos,  fie ceva unic.Asteptam cu drag comenzile voastre! Contul unde se depun banii este: RO 75 RZBR 0000 0600 1185 2443 deschis pe numele BUTCARU AFRODITA la banca Raiffeisen in LEI
Comenzi asteptam prin formularul de contact din dreapta barei de la blog sau pe FB.
Multumim daca ne sunteti alaturi!
Sunt realizate manual, de catre mine impreuna cu copii.Nu suntem profesionisti dar dorinta de a face ceva mai mult si de a ne pune creativitatea in functie si nu in ultimul rand nevoia de a avea banuti pentru terapia Elenei: 




sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Intalnire cu o doamna speciala si care ocupa un loc aparte in sufletul nostru.O familie de oameni minunati!

Azi am fost la Targul de carte Gaudeamus pentru a ne intalni cu o persoana draga si care ocupa un loc aparte in sufletul nostru.Doamna Magda.O doamna care timp de 1 an ne-a ajutat cu banuti pentru terapia Elenei.Sarut mana pentru tot ce ati facut pentru noi.Ma bucur ca ne-am cunoscut ( nu doar virtual) si multumesc lui D-zeu pentru ca ne-a scos in cale asemenea oameni minunati.
Multumim din suflet si pentru cartea primita cadou.Abia astept sa cititm poeziile dumneavoastra.
O zi frumoasa care mi-a insenintat sufletul si mi-a adus o oaza de liniste si buna dispozitie.Multumesc si ma inclin in fata dumneavoastra!

duminică, 9 noiembrie 2014

O saptamana de vacanta frumoasa

Printesa a avut o saptamana de vacanta.Asa ca am fost la bunica.O saptamana cu mult soare in care copilasii s-au simtit foarte bine ( cu mici incidente....putina febra au avut amandoi).Am fost la Manastirea Prislop pentru o oaza de liniste in suflet si pentru a ne ruga pentru sanatatea noastra a tuturor si mai ales pentru printesa mea.Desi am stat 2 ore la rand a meritat acest efort.Timpul frumos a facut ca puiutii in cele 2 ore sa se joace cu frunze sa alerge si astfel timpul s-a scurs foarte repede.Un colt de rai in care vom merge de cate ori vom avea ocazia.Doamne ajuta-ne sa ne fie de folos!
La intoarcere spre casa am trecut pe la Salina Ocnele Mari  ( Valcea) unde am respirat putin aer curat.
Ma bucur din suflet pentru o saptamana petrecuta pe meleaguri natale in care am revazut persoane dragi mie si care de fiecare data cand merg imi incarca bateriile.
Am fost in vizita la o mami speciala pentru sufletul meu pe care o iubesc mult si sper ca D-zeu sa ii dea putere sa treaca peste toate greutatile.
Reintorsi acasa ..vom continua terapia incepand cu 15 noiembrie.
Speram sa inceapa sa intre 2 % aferenti anului 2013 sa putem avea bani pentru terapie si voi incerca si niste ore cu o doamna invatatoare pentru ca are nevoie si de ajutor pentru scoala.Am cam inceput sa dam de greu.
Va multumim ca ne sunteti alaturi zilnic!