miercuri, 24 septembrie 2014

Cadou de la PIFOU!

Multumimm din suflet fabricii Pifou pentru cadoul trimis Elenei! Pifou ! Sunt super calitative! Sunt sigura ca Elena pe seara cand va veni de la scoala va fi incantata!! va dorim muult succes in tot ceea ce faceti!

joi, 18 septembrie 2014

Prima zi de scoala! Un nou inceput!

A trecut si vacanta.De acum gata suntem scolarite in clasa I.Iti doresc muult succes printesa mea scumpa.Sa fii sanatoasa si sa ai putere sa lupti cum ai facut-o si pana acum.
Eu sper din suflet sa te pot ajuta in continuare si sa putem relua terapia incepand cu 1 octombrie.
Ma bucur ca am reusit cu ajutorul unei doamne deosebite sa platesc si restul de banuti (350 lei) restanti doamnei cu care facem terapia.
Tin sa va reamintesc ca de la 1 octombrie vom lucra sambata si duminica cate 2 ore.Costurile ajung undeva la 800 lei/luna si 250 lei benzina pentru a ajunge la scoala.Scoala este in Bucuresti si de aici naveta este foarte obositoare sa folosim transportul in comun.Am obtat pentru mersul cu masina.Este un efort dar este in foosul copilului.Mai ales ca mergand cu tranportul in comun o trezeam la ora 5 si ajungea seara la ora 10.Foarte obositor pentru un copil de 8 ani.
Cu Dumnezeu inainte in acest an! Sa ne ajute D-zeu sa te putem ajuta in continuare si sa avem parte numai de drumuri libere fara piedici.

duminică, 14 septembrie 2014

Incepe scoala! De maine suntem in clasa I

Gata vacanta! De maine incepe scoala! Elena de maine este in clasa I.Ii doresc multa putere sa lupte , sa aiba sanatate si sa nu uite ca mami o va sprijini mereu si va face tot posibilul ca ea sa fie bine! Cu D-zeu inainte iubita mea fetita! Promit sa lupt pana in panzele albe pentru tine! Alaturi de Damian sunteti comoara mea cea mai de pret.Urez muult succes celor care de maine incep scoala!Multumim daca ne sunteti alaturi in lupta noastra! Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei este creata special pentru printesa mea pentru a putea face mai mult.Speram sa gasim sustinere si pe aceasta cale.Va rog sa nu uitati ca Elena inca mai are nevoie de terapie.Nu putem abandona tocmai acum cand am ajuns undeva destul de sus, dar nu suficient pentru a spune"gata".Sunt mandra de printesa mea si de puterea ei de lupta! Am trecut prin multe piedici dar sper sa gasesc resursele necesare sa pot lupta pentru tine in continuare!

miercuri, 3 septembrie 2014

O vacanta minunata!

Am avut o vacanta minunata!
Sunt fericita ca am ajuns in locuri frumoase, aparte si mai ales aproape de sufletul nostru.
Vizita in locurile natale mi-a umplut inima de bucurie si mai ales mi-a reincarcat bateriile ! Am simtit ca primesc energie pozitiva pentru un an intreg.Reintalnirea cu bunica mea a fost de vis.Este viata mea.
Am petrecut 24 ore sus la Straja! Multumim Vila Alpin! pentru o noapte de cazare gratuita!Am vizitat din nou schitul Straja.
Am respirat cu totii aer curat de munte si mai ales am vizitat locuri minunate!
Elena a fost fericita si s-a simtit super!
Copilasi fericiti, oameni dragi si mai ales reincarcare baterii!
Vom reincepe terapie din octombrie pentru a putea plati ce mai avem restant doamnei la terapie.Elena va merge in clasa I.Are nevoie in continuare de terapie si mai ales de ajutorul nostru al tuturor!
Multumim ca ne sunteti alaturi!