joi, 20 martie 2014

Ganduri de primavara...framantari

Elena are nevoie in continuare de terapie! Este sansa ei sa fie bine si mai ales sa se poata descurca in viata! Pentru asta luptam! Azi de dimineata m-a uimit folosind un cuvant pe care ( desi are aproape  8 ani inca nu il folosise).Stiu ca avand un copilas fara probleme nu observati acest lucru....dar pentru mine orice cuvant nou spuns cu sens este un pas inainte spre independenta....sper o viata normala...spre acea normalitate care in cazul nostru inseamna terapie care costa bani, jucarii noi si mai ales linistea noastra sufleteasca care este foarte importanta ca ea sa evolueze! 
Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei este un ONG creat special pentru Elena.Speram sa ne ajute D-zeu sa puteam continua terapia !

sâmbătă, 8 martie 2014

La multi ani tuturor!

Sunt mandra ca sunt mama!Copilasiii mei, ratiunea mea de a trai! va iubesc si multumesc lui D-zeu pentru acest dar! Elena pentru tine am ceva special printesa mea:promit sa lupt pana la capat sa poti spune si tu la randul tau un gand frumos de mami tau!

La multi ani mamei mele! Ii multumesc din suflet pentru toata dragostea care mi-o poarta, grija, lacrimile varsate pentru mine! iti multumesc ca mi-ai dat viata si ca nu incetezi sa fi alaturi de mine in orice secunda a vietii mele! ( chiar daca esti mai departe de mine)


La multi ani bunicilor mele! le iubesc si le multumesc pentru dragostea si bucuria de a-mi fi alaturi! Pentru rugaciunile catre D-zeu ! pentru ca existati!

La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor din lista mea! Le multumesc daca pentru 2 minute au citit povestea mea de mama care lupta pentru copilul ei!