luni, 28 octombrie 2013

La multi ani Damian ! azi 4 ani!

Azi puiul meu cel mic implineste 4 ani! La multi ani dragul meu! sa fii sanatos , sa ai parte de tot ceea ce este mai bun! Sa o iubesti mult pe surioara ta Elena! Mami te iubeste mult de tot pe tine si surioara ta! Voi sunteti ratiunea mea de a fi ! pentru voi mi-as da viata sa va fie bine!
 

sâmbătă, 26 octombrie 2013

Noutati despre Elena!

Am fost ieri la scoala la Elena.Am avut prima sedinta dupa o luna si jumatate de la inceperea scolii.Au fost 4 ore de discutii pe diverse teme.Nu m-am simtit niciodata mai mandra de printesa mea ca acum.Este o luptatoare!Mi s-a spus ca este atenta la ore, incearca sa faca ceea ce i se spune atat cat poate.Este cuminte.Participa cu mare drag la orice activitate.Este un copil mereu vesel si plin de viata.Scriind aceste cuvinte imi dau lacrimile!Acolo discutand cu parintii ca intre prieteni m-am simtit ca intr-o familie.Am putut spune ce ne doare, ce ne bucura si tot ce poate in alte ipostaze nu as putut .Ne unesc acolo ecesti copilasi pentru care fiecare lupta din rasputeri sa se poata integra in societatea asta si asa meskina si plina de ura si invidie.Acolo la scoala fac o singura ora de ABA pe saptamana si in grup.Se lucreaza pe alte arii.Mi s-a spus ca are nevoie neaparat sa se continue cu ea ABA pentru a i se modela acele comportamente mai putin frumoase pe care le are ( stereotipii, ticuri ) specifice."Este un copil cu mare potential stimata doamna! Speram din suflet sa gasiti resursele sa mai lucrati cu ea."Pentru asta luptam.Va multumesc din suflet ca ne sunteti zilnic alaturi in aceasta lupta.Multumesc celor care mi-au adus si imi aduc acea raza de speranta in fiecare zi , raza de care am mare nevoie.Elena si Damian sunt copilasii mei pentru care voi lupta si voi face si imposibilul sa fie fericiti!

luni, 21 octombrie 2013

Bicicleta primita cadou

Bicicleta.multumesc Annelizeshop Annelizeshop si Adriana Moroca.ati facut copilasii fericiti.


joi, 17 octombrie 2013

Event pentru Elena pe facebook

Ne-a ajutat o mamica de nota 20 cu un event pe facebook.Cine doreste sa ne ajute si asa o poate face.ne dorim din suflet sa reincepem terapia:
Va multumim anticipat pentru orice ajutor!
Cine doreste sa ne fie alaturi?

luni, 14 octombrie 2013

TULBURARE PERVAZIVA DE DEZVOLTARE

DE INTERES

Materiale noi de terapie

Materiale terapie noi.cel din stanga cumparat .cel din dreapta primit cadou.multumim.

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Incercam din rasputeri sa reincepem terapia

Elena se descurca bine la scoala.Este receptiva la tot ceea ce i se explica acolo.Problema este ca mai are nevoie de ABA.Mai avem niste stereotipii care disparusera datorita terapiei si acum au reaparut.Se simte ca de 3 luni nu am mai lucrat ABA.ne dorim sa mai lucram macar 2 ore/saptamana sambata.Cine doreste sa ne ajute sa strangem luna aceasta suma necesara va ramanem recunoscatori.Avem o parte dar nu avem suficienti.Mai trebuie si materiale noi. S-a plictisit de cele pe care le are.
Multumim daca ne sunteti alaturi in aceasta lupta.Elena are nevoie de voi!

Royal Fitness Club

Massage professional in care include:aromatotherapy massage, deep tissue massage (massajul sportiv pt masa musculara),, lomi-lomi massage, relaxing massage,indian head massage, masajul anticelulitic,tratamente faciale, epilat, programe de slabire si cam atat! nr meu de telefon: 0737 362 993 este in piata veteranilor (chiar in piata) este o hala mare rosie cu numele de Royal Fitness club.Bdul iuliu maniu, nr 78-92 Piata Veteranilor, et 1 sector 6.sau www.royalfitnessclub.ro

joi, 10 octombrie 2013

Multumesc din suflet!

Cu mare drag o doamna vrea sa ne ajute cu banuti pentru terapie.Achizitionand de pe blogul dansei http://myshopnine.blogspot.ro/Multumesc draga doamna.Nu este prima data cand sunteti alaturi de noi!

marți, 8 octombrie 2013

Amintiri placute de anul trecut...

A trecut un an de cand un domn super de treaba care a participat la Maratonul Raiffeisen Bank organizat anul trecut in octombrie ne-a donat suma de 300 euro.Suma care ne-a ajutat foarte mult sa putem lucra 2 luni de terapie , nemaiavand grija sumei necesare lunar.....Imi este foarte greu, nu stiu ce sa mai fac sa reusesc sa adun suma pentru a putea asigura  un minim de ore pentru Elena.Deocamdata pe asociatia noastra nu am reusit nici o sponsorizare.Pe aici dau toti din colt in colt...sa speram ca vom gasi un ajutor substantial pentru a putea face niste ore sambata , pentru ca avem deja 3 luni de pauza.Desi la scoala se lucreaza diverse cu Elena nu este acelasi lucru.Are nevoie si acasa.

Aici este postarea de anul trecut:

O speranta devenita realitate-octombrie 2012

Incercam sa mai achizitionam jucarii educative!

O prima jucarie ( material didactic) -puzzle litere din doua piese foarte frumos primit cadou.
Am cumparat un joc puzzle ( azi l-am achitat)-28lei.Asteptam cu drag sa ajunga la noi.
Cand ajunge si cel cumparat  le voi poza pe amandoua!.

Multumesc Hainute BaietiiFrumosii si Dulapiorul Karinei Andra!sarut mana pentru tot!

sâmbătă, 5 octombrie 2013

A mai trecut o saptamana de scoala..

A mai trecut o saptamana de scoala.Elena este foarte incantata, merge cu drag in fiecare dimineata,desi trezirea este la 5.20.Sunt mandra de ea.Este o luptatoare.Azi i-a dus la gradina zoologica.A venit incantata.Seara ajunge la ora 18 acasa.Povestim,ma imbratiseaza si merge la somnik.Printesa mea mami te iubeste si iti doreste putere,sanatate si cat mai multe progrese

joi, 3 octombrie 2013