miercuri, 25 noiembrie 2015

Am depasit 70 000 de afisari pe blog!

Va multumesc din suflet ca ne suneti alaturi si ca ne cititi povestea! Va multumim pentru sustinere!

Incercam sa ii scriem Mosului...

Draga mosule! Eu sunt Elena am 9 anisori si jumatate si sunt o fetita foarte speciala.Anul acesta am fost foarte cuminte si am ascultat o pe mami si am evoluat foarte mult la orele de terapie. Te rog ca in acest an sa mi aduci si mie un ponei daca se poate iar pentru fratiorul meu Damian care are 6 ani sa i aduci un lego pentru ca ii place foarte mult.Imi place sa ma joc si sa ma uit la desene si sper ca in cizmulite sa primim cat mai multe cadouri de la tine pentru ca am fost foarte cuminti. Te pupam mosule! C
a sa va demostrez ca eu sunt fan ponei va arat cum ii desenez eu:

duminică, 8 noiembrie 2015

De ce 2 % pentru Elena?

In toti acesti ani de lupta cu autismul am trecut prin multe nevoi.Luni in care abia reuseam sa strangem banutii pentru terapia Elenei..luni de deznadejde in care speram la o minunte de la Dumnezeu legat de asigurare banuti terapie..luni de greutati in care am uitat de noi..a fost doar Elena si terapia ei.. Numai spun de faptul ca a progresat foarte mult.Dumnezeu a ajutat-o sa treaca de bariera autismului spre o viata cat de cat normala..Am trecut de faza in care nu spunea nimic..apoi primul mama..apoi in fiecare zi cate un cuvant nou..Apoi inceputul scolii destul de promitator care in timp s-a dovedit scoala destul de grea pentru printesa dar nu ne dam batuti.Chiar daca acum este clasa a doua ea stie sa scrie dupa dictare, citeste binisor .Cea care ne da batai de cap este matemaica, dar am incredere in printesa mea si in puterea ei de a razbi. Acesti 2 % sunt foarte importanti pentru noi.Asociatia noastra infiintata in 2013 este cea facuta special pentru a ajuta printesa noastra si a ajuta si alti copilasi In acest an am 5 mamici care au formularele la noi in asociatie.Sper ca la sfarsit sa fie toata lumea multumita.( Incepand de anul viitor numai pot face aceste gesturi este foarte obositor si risti sa nu multumesti pe toata lumea tocmai din cauza celor de la anaf care prelucreaza datele foarte greu ( mai ales pe Bucuresti-si acum mai avem sectorul 6 pe 2013 un borderou..)Am avut o doamna contabila care 2 ani ne-a ajutat gratis acum era si normal sa ne ceara banuti.Deci nu ma pot descurca sa asigur si acei banuti. Noi traim doar din acesti 2 % si 1-2 sponsorizari pe an..facute de cunostiinte cu suflet mare. Speram din inima ca si anul viitor 2016 ne sunteti alaturi cu acesti banuti( aferenti anului discal 2015) si nu ne veti lasa la greu.Multumesc din inima tuturor prietenilor de pe facebook care nu ne-au lasat la greu si care si de acum incolo nu ne vor lasa.

O mica pauza pe blog..

Am avut o perioada foarte incarcata si nu am reusit sa mai scriu.. A fost ziua celui mic ( Damian) pe 28 octombrie a implinit 6 ani.Are mama baiat mare..sunt mandru de el si de sora lui! A urmat apoi o saptamana de vacanta a copilasilor.Am fost la bunici unde copilasii s-au bucurat de aer curat de munte, o vreme superba. De azi am revenit la terapie dupa o saptamana de pauza. Ma bucur de printesa mea si de progrosele ei.La Romana se descurca bine..