miercuri, 30 septembrie 2015

Azi m-am necajit..

Eram in parc cu amandoi copii.Si  vine Elena la o fetita care era in carucior si sa o atinga..Bunica...( nu o atinge ca e mica ( cred ca avea cam 1 an) si ca dute de te joaca cu copii tu esti mare!!)..m-am necajit..de ce? pentru ca i-am spus doamnei ca ei ii plac copii micuti si ii adora..si ca avem o intarziere asta e cauza..( numai stiu cum m-am exprimat...) Urmatoarea intrebare" Dar de ce este asa? """"la care am sarit ca arsa? Dar ce intrebarea este asta draga doamna? Credeti ca eu vreau sa fie asa..sau nu inteleg rostul intrebarii..Oricum am obosit sa povestesc..nu stiu uneori cum sa evit aceste discutii..nu stiu cum sa scap de aceste intrebari...oameni fara scrupule..oameni care nu au altceva de facut..:(

luni, 14 septembrie 2015

Elena a desenat toata vara ponei!

Toata vacanta Elena a invatat sa deseneze ponei dupa filmulete de pe youtube! Sunt mandra de ea ! Pentru voi inimioare!!

Start de nou an scolar!!Muult succes la toti copilasii!

Vreau ca aceasta zi sa fie cu muult soare si speranta ca puiutii mei vor avea succes la scoala! pentru Damian o noua etapa din viata lui , iar Elena in clasa a II-a.Imi doresc ca Dumnezeu sa le lumineze mintea sa aiba muult succes , sa aiba sanatate si la anul la final de an scolar sa ma declar mandra de ei ! Muult succes tuturor copilasilor la scoala! heart emoticon

joi, 10 septembrie 2015

Am gasit o doamna terapeuta noua

Ma bucur ca am gasit o doamna pentru a lucra in continuare cu Elena.Pentru ca doamna cu care am lucrat 2 ani la rand numai putea ( asteapta un bebelus) am cautat alta doamna.Elenei ii place de doamna cea noua o cheama Andreea si speram ca vom avea progrese si ca totul va fi bine.
Asteptam inceperea noului an scolar.Elena trece in clasa a II-a iar Damian fratiorul cel mic va merge la clasa pregatitoare..Emotii..si speranta ca vor avea un an plin de succese si sanatate.!