joi, 23 aprilie 2015

Prima oara cu tiroliana!

Si-a invins teama de inaltime.! Sunt mandra de printesa mea,Cu ocazia zilei "Fortelor terestre" in parcul Carol s-a organizat mai multe festivitati printre care si o tiroliana pentru copii.Amandoi copilasii mei s-au aventurat acolo sus si au reusit.Sunt mandra de ei, mai ales de Elena.Este o fetita curajoasa .



miercuri, 15 aprilie 2015

O mini vacanta plina de binecuvantare!

Aceste zile petrecute prin locurile natale ne-au adus multa binecuvantare!
In sambata Pastelui am fost de dimineata la Manastirea Prislop.Ma bucur din suflet ca am reusit sa ajungem chiar in ziua cand am implinit 14 ani de cand eu si sotul meu suntem impreuna ( pe 1 octombrie vom face 10 de casatorie).
Am reusit sa mergem si la Rezervatia de Zimbri la Hateg.Copilasii foarte incantati!Am reusit sa revad o colega de liceu pe care  nu o mai vazusem demuult .Ma bucur din inima pentru primirea calduroasa! Multumimm mult!



Un loc supeb, care ocupa un loc aparte in sufletul nostru.
In ziua de Paste am fost la bunica mea pentru asta ma bucur din inima pentru ca este un om drag sufletului meu si pentru care am toata stima.
Am reusit sa ajung si la mormantul tatalui meu pentru a aprinde o lumanare,
In a doua zi de Paste am urcat sus la Schitul Straja.Un loc plin de binecuvantare, aer curat si oameni deosebiti.Am dormit acolo peste noapte.Pentru asta multumim parintelui de acolo pentru gazduire.
Ne-am bucurat, de aer, soare, locuri binecuvantate, ne-am incarcat cu energie pozitiva.
Multumim ca ne sunteti alaturi in fiecare zi si ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa invingem!

miercuri, 8 aprilie 2015

A adus iepurasul bicicleta si pentru Damian

Acum avem 2 biciclete (a venit iepurasul si pentru Damian) ! Mulțumesc din suflet celor care au facut acest lucru posibil! Mulțumesc Karina Orza pentru tot ce ai facut pentru noi!

Cateva probleme de sanatate pe care speram sa le depasim

Am o nevralgie care ma chinuie de cateva zile si ajngand la medic mi-a dat antibiotic dupa 24 ore de dureri cumplite ( ureche cu toata partea dreapta...)
Sotul a fost lovit la ochi si a stat acasa cateva zile cu o rana pe cornee.Acum slava cerului este bine.
Ne rugam la Dumnezeu sa ne dea sanatate ca avem mare nevoie intreaga familie!

joi, 2 aprilie 2015

Ziua internationala de constientizare a autismului

2 aprilie a fost stabilită Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului de către Organizaţia Naţiunilor Unite, în urmă cu 6 ani. În toată lumea, în jurul acestei date, organizaţiile care promovează cauza persoanelor cu autism desfăşoara acţiuni menite să atragă atenţia asupra problematicii autismului.
Mi-as dori din suflet ca lumea sa ne inteleaga neputinta, sa inteleaga ca acesti copilasi au mare nevoie de terapie, de ajutor din partea familiei, sunt speciali ca pot oferi iubire neconditionata, nu stiu ce este raul.
Va multumesc ca ne sunteti alaturi in lupta noastra! Sunt sigura ca printesa mea va iesi invingatoare! Dragostea si iubirea ce o ofera este sincera si va primi in schimb intelepciune si ajutor de la Dumnezeu!