vineri, 16 mai 2014

Am implinit 8 anisori..

LA MUULTI ANI! ..Eu plina de speranta...Chiar daca la un moment dat am simtit ca totul se naruieste.....acum multumesc lui D-zeu pentru ajutorul dat , ca este sub ocrotirea lui.Imi doresc sa se faca bine ,si sa aiba muult noroc in viata.Te iubesc alaturi de Damian , sunteti amandoi ratiunea mea de a fi.Te rog sa ma ierti daca uneori simt ca numai pot...da-mi putere sa o iau de la capat sa pot lupta pentru tine ...inca o data La multi ani sanatosi si binecuvantati!A trecut prea repede timpul....Sunt mandra de tine si de faptul ca esti o luptatoare....eu imi doresc putere sa te pot ajuta! Inca mai ai nevoie de ajutor .Sper intr-o zi sa pot spune impacata ca ai invins si ca te poti descurca singura in viata.....si ca lupta mea a fost cu folos si ca toata stradania mea a dat rezultate .Esti un copil special , prea sincer in aceasta lume ...La multi ani Elena! MULTUMESC DIN SUFLET CELOR CARE NE SUNT ALATURI IN ACEASTA LUPTA!


sâmbătă, 3 mai 2014

Ne apropiem de 8 anisori...

Mai avem 8 zile si avem 8 ani...Nu ma gandeam o clipa ca printesa mea, primul meu copil are vre-o problema..era zambitoare mereu, mancacioasa, ne bucuram impreuna de fiecare zi...si uite ca la un moment dat totul s-a schimbat.....la 2 ani si jumatate eram diagnosticate cu intarziere cu elemente autiste...
Terapie faceam de atunci ( cu intreruperi de cateva ori datorita lipsei resurselor financiare).Acum suntem in clasa pregatitatoare si speram sa ne descurcam si la scoala...problema noastra nu se opreste aici..mai avem de luptat...speram din inima sa gasim resursele sa putem lucra si Elena la un moment dat sa se poata descurca singura...pentru asta luptam!!

joi, 1 mai 2014

1 Mai in parc- Oraselul Copiilor Brancoveanu

O zi frumoasa in parc.Cateva ore de deconectare in natura...mari schimbari in parc de cand nu am mai fost...foartee frumos si muulta verdeata...doarr ca sunt multe tentatii pt copii....prea scumpe pentru bugetul nostru.Copilasii s-au simtit super..au radiat...asta este foarte important.Elena a fost foarte incantata de iesirea noastra de azi.