vineri, 28 februarie 2014

Sedinta la scoala Elenei

Azi am avut sedinta la scoala la Elena.Doamnele au avut numai cuvinte de lauda pentru printesa mea!A evoluat foarte mult.Acum am inceput sa scriem si sa citim cuvintele.Caietele sunt foarte ordonate si scrise foarte frumos.Mi-au spus sa continuam tot asa.Scoala+terapie si Elena va fi bine.Va rog din suflet sa fiti alaturi de noi si in acest an.Imi doresc sa numai intrerupem.Sa avem continuitate.Multumesc celor care si-au rapit 2-3 minute sa citeasca povestea noastra si nu au ramas nepasatori.
Uitati dovada: 

joi, 27 februarie 2014

2% pentru terapia Elenei!

Am adunat pana acum 120 de formulare cu 2 %! cine mai doreste sa ne ajute? va rugam din suflet! Este sansa noastra sa putem continua si in anul 2015 terapia! Mai ales ca se pare mai nou intra greu banutii din Bucuresti ( cel mai tarziu).Imi doresc sa putem aduna 200 de formulare.Sper sa putem reusi! acum 2 ani am reusit dar nu ne-au dat banutii toti.Multumesc celor care neau ajutat pana acum!

duminică, 9 februarie 2014

Gata vacanta prelungita..

In cele doua saptamani de vacanta Elena a lucrat zilnic ( a scris, desenat, pictat).Foarte incantata de munca ei.Este dornica sa scrie, sa invete.S-au antrenat zilnic amandoi ( cu Damian) in diverse jocuri.Acum chiar daca ne place sa stam acasa ii ducem dorul scolii.A invatat singura sa-si inchida geaca.Multumesc printesa sunt mandra de tine!

sâmbătă, 1 februarie 2014

Bunicul....acum 12 ani a plecat in cer..intr-o lume mai buna..

Acum 12 ani ( pe 2 februarie Intampinarea domnului) bunicul meu pleca spre cer.D-zeu te odihneasca in pace.Multumesc pentru toata dragostea purtata, pentru tot ceea ce m-ai invatat, pentru cei 4 ani in care m-ai dus de mana la scoala.NU te vom uita niciodata! Imi pare rau ca nu ai mai trait sa iti vezi stranepotii.Te rugam de aici sa ne ajuti sa trecem peste greutatile vietii.D-zeu sa iti lumineze calea.! Imi e dor de copilarie si de tot ce a insemnat ea! Sa nu uitati va rog de bunici! ei sunt cei care ne-au crescut si ne-au invatat din tainele vietii.Nu am cuvinte sa multumesc pentru tot ce au facut si fac ( bunica mea este printre noi) pentru noi,

Lupta noastra pentru a atinge normalitatea

O lupta care dureaza de aproape 5 ani.Ceva ce numai un parinte care are copil cu tulburari pe spectru autist stie ce inseamna.Ne este greu dar speranta ca Elena va fi bine ne da aripi.Faptul ca am iesit din autism ( refer aici ca avem contact vizual, stim cum ne cheama, stim sa ne exprimam sentimentele, numai traim in lumea noastra)nu inseamna ca lupta e castigata.Acum luptam sa invatam sa ne descurcam in viata..Intarzierea in dezvoltare ne da mari batai de cap.Ma intreba cineva mai aveti sanse? Daa mai avem.nu incetam sa luptam pana Elena va fi bine.Va rugam sa ne sustineti in continuare.Multumimdin suflet!