marți, 30 iulie 2013

Multumesc dragi prieteni!

Am reusit datorita voua ( cateva mamici cu suflet mare-nu pot decat sa ma inclin in fata vostra) si a mamei mele sa achit datorita fata de terapeuta Elenei.Mai am doar 80 lei.Multumesc domnului ca ati fost alaturi de mine! Elena este in ce in ce mai activa , mai zambareata mai prezenta....Nu pot decat sa va spun Sarut mana tuturor care ati crezut si credeti in Elena!

duminică, 28 iulie 2013

O mica vacanta cu peripetii...

Pe data de 18 iulie plecam cu speranta ca vom sta mai multe zile la Petrosani.Din cauza Aerului conditionat din tren Damian a facut amigdalita pultacee....3 nopti nedormite cu febra mare, stari de voma...medicamente luate cu mare greutate..
Marti 23 iulie am hotarat sa mergem la Straja...toate bune si frumoase....ajunsi acolo la telegondola sa constatam ca nu functioneaza vara ( iarna merge) .Mersesm deja 2 km pe jos..Damian inca nu era suficient refacut....Am urcat inca 1 km pana am ajuns la soseaua care duce la Straja...abia a 3-a masina s-a indurat de noi sa ne ia....( un om cu suflet mare, care conducea un camion cu materiale).Ajunsi sus la munte copii erau epuizati..obositi...am papat la Vila Alpin , si apoi am hotarat sa ramanem peste noapte...Copii erau obositi, vroiau sa doarma...noi plecam nepregatiti....cu gandul ca seara revenim inapoi acasa.....Ajunsi in camera Damian a adormit bustean iar Elena a topait de bucurie 10 minute ca s-a vazut in acea vila , in camera.....era fericita!!! Eu cred  ca am facut alegerea corecta..Desi eu am 35 ani si sunt din zona nu ajunsesm niciodata acolo ......Aer curat, pofta de viata ..liniste....A adormit si Elena....pe seara am fost si am vizitat schitul STraja.Un loc superb care merita vizitat....un loc in care ai impresia ca te rupi de lume..de tot ce inseamna grijile lumesti....am lasat acolo un pomelnic pentru cei dragi noua si pentru  familia noastra....Pe seara am papat tot la Vila Alpin...
De dimineata ne-am trezit la ora 7...aer curat...raze de soare superbe...nu se compara aerul de sus cu cel de jos......Cand sa iesim de la VIla am avut un mare noroc ca tocmai pleca un autocar cu copii care fusesera in excurie..ne-a luat si pe noi pana la Petrosani.....macar am avut noroc!!

24 ore de aer curat....nu regret ca i-am oferit Elenei bucuria de a vedea acele locuri frumoase!!!


Vacanta noastra nu prea a fost frumoasa..asta pt ca de joi seara Elena a inceput sa se planga ca o doare gatul.....sa faca febra mare si sa aiba stari de voma...2 nopti mai mult nedormite..

Straja-Schitul
 Azi 28 iulie am plecat la ora 9 si la ora 16 eram acasa..Elena este mai bine....sper sa isi revina si sa ne linistim!

marți, 9 iulie 2013

Orice sponsorizare este bine venita!

Orice sponsorizare este binevenita! Incercam sa pornim cu dreptul..este greu dar sper sa REUSIM PENTRU ELENA!
Asociatia Sa-i dam o speranta Elenei! 

joi, 4 iulie 2013

Buna dimineata din partea noastra!

Buna dimineata la toata lumea! O cafea va ofer! Elena mai nou dimineata vine din camera ei si spune " Buna dimineata mami!"" ce poate fi mai frumos? eu sunt fericita pentru progresele ei! Va multumim ca sunteti alaturi de noi zilnic! Va rugam sa nu ne uitati!

miercuri, 3 iulie 2013

Avem nevoie de 630 lei sa ajungem la zi!

Nu este o suma mare pentru cine vede, dar pentru noi ESTE! Am ramas in urma cu plata terapiei si numai reusim sa ajungem la zi.Pana acum am strans 300 lei! Cine mai doreste sa ne ajute o poate face ! Multumesc aniticipat!