marți, 26 martie 2013

Un gest frumos pentru Elena!

http://pusculitaelenei.blogspot.ro/

Multumesc!

Multumesc Magda Ignat pentru donatie.Sarut mana din inima! Sunteti de un an aproape de noi luna de luna.Va multumesc din suflet pentru tot! Elena a avut o sansa in plus si datorita dumneavoastra! Multumesc stimata doamna!

luni, 25 martie 2013

Sperante naruite....

Va spuneam cu ceva timp ca ne ocupam sa ne facem propria noastra asociatie..Toate bune si frumoase pana pe data de 22 martie. Pe data de 28 februare am dus dosarul cu toate actele, si ne-au dat termen 22 martie,.Intre timp nu a mai venit nici o hartie sa ne spuna ca dosarul nu este in regula. Vineri 22 martie am fost la judecata la Cornetu unde dosarul a ramas in pronuntare..si seara acasa sa am uimirea, dezamagirea nu stiu cum sa ii spun: """""Solutie: Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de petenta Asociaţia “Să-i dăm o şansă Elenei”. Cu apel în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 22.03.2013."""" ..nici macar nu a scris corect numele asociatiei... Asociatia are denumirea Sa-i dam o speranta Elenei. Acum voi face apel.Sper din inima sa rezolv ceva.In aceeasi zi au mai fost 3 dosare si au primit aceasi "solutie"..

marți, 19 martie 2013

Suparata.....

Va mai aduceti aminte ce entuziasmata eram acum un an...cand va anuntam cate formulare cu 2 % am strans.......uite ca asociatia unde le-am dus anul trecut ne joaca "feste"..ne-au dat o mica parte din bani si restul ....numai dau semne de viata.. Sunt necajita..suparata..imi pusesem mari sperante in acei bani...dar se pare ca acum sunt desarte.... Va rugam din suflet sa ne ajutati in continuare! Avem mare nevoie! Elena a facut si face progrese zilnic! Multumim celor care ne-au ajutat! D-zeu sa va ajute!

marți, 12 martie 2013

Multumesc TIMISOARA!

Multumesc Adina Claudia Vuescu pentru evenimentul organizat pe 7 martie, unde s-au strans pentru Elena 220 lei.! Multumesc din inima! usor usor se aduna si pentru luna martie banuti pentru terapie!

vineri, 8 martie 2013

Multumesc!

Multumesc din suflet Hainute Superbe Copii pentru tot ce ai trimis pentru Elena si Damian! sarut mana din inima ! La multi ani de 8 martie! Multumesc Iulia Florea Iulia.Superbe hainutele pe care le-ai trimis pentru Elena.mii de multumiri! La multi ani si tot binele din lume va doresc!

joi, 7 martie 2013

Elena face progrese in vorbire!

Vreau sa va impartasesc si eu marea bucurie a mea.In mare parte voi ati contribuit la ea!!!!! Elena a inceput sa vorbeasca toata ziulica...inca nu spune fraze dar spune fparte multe cuvinte.In 3 luni a progresat foarte muult! Printesa mea nu-i mai tace gura toata ziua! Va rugam sa ne ajutati in continuare! Elena a facut mari progrese si are nevoie in continuare de ajutorul vostru! Va multumesc din suflet tuturor! Mi-ati redat speranta ca Elena va fi la un moment dat ca si ceilalti!!

sâmbătă, 2 martie 2013

2 % pentru Elena!

Avem pana acum doar 60 de formulare cu 2 %! cine ne mai ajuta? va rugam frumos!Asociatia noastra este pe cale sa se infiinteze si avem mare nevoie ca Elena sa poata continua terapia si anul viitor.Va multumesc anticipat!

vineri, 1 martie 2013

La multi ani de 1 Martie!

Cand florile de gheata pier Si primavara reinvie 1 martie sa-ti fie Prilej de bucurie