marți, 25 septembrie 2012

Multumim pentru cizmulite!

Multumesc din suflet doamna Ioana Madalina Fetea pentru incaltamintea facuta cadou Elenei.sarut mana din inima! aveti incaltaminte de calitate .Recomand cu drag mamcilor.Sa va dea DD sanatate si sa va intoarca ajutorul dat inzecit! SUCCES LA VANZARE!

luni, 24 septembrie 2012

Ne-am acomodat bine la gradinita

Ma declar multumita dupa primele 3 zile de gradinita.Elena s-a comportat super.Desi in clasa sunt 25 de copii, o sala mica, caldura mare,nebunie intr-un cuvant. Multumesc domnului ca a inteles ca este o doamna noua, si nu a mai reactionat ca anul trecut.Trebuie sa recunosc ca s-a mai marit si a mai progresat.Azi m-a uimit spunand cateva cuvinte noi.Avea un biletel in gentuta cu o propunere de participare la dansuri, eu am intrebat ce este Elena? ea foarte sigura pe ea DANSURI MAMI! ma credeti ca mi-au dat lacrimile.Va multumesc fetelor pentru ajutorul dat, si multumesc Domnului care de acolo de sus ne iubeste!

luni, 17 septembrie 2012

Un nou an de gradinita pentru Elena

Azi am mers din nou la gradinita.Elena este anul al III-lea la gradinita,desi ar fi trebuit sa fie la clasa 0, sau in clasa I...Oricum reintalnirea cu fostii colegi a fost foarte frumoasa, doar ca anul acesta au o alta educatoare, ca de altfel in fiecare an...asta m-a ingrijorat, dar sincer fata de anul trecut anul acesta nu a mai plans, s-a dus la doamna noua, s-a jucat..nu a mai fost asa greu ca anul trecut.Am sperante ca se va acomoda bine cu noua doamna si ca si doamna o va iubi.La prima vedere mi s-a parut ca este ok doamna.Vom vedea pe parcurs.Desi nu cred ca va mai fi o doamna asa sufletista ca doamna de anul trecut, care a facut si imposibilul ca Elena sa se simta ca ceilalti, sa o iubeasca colegii , sa se integreze bine intre copii..va rog sa ne tineti pumnii..maine voi discuta mai multe cu noua doamna..vom vedea ce va fi..Doamne ajuta sa fie bine!

O luna de vacanta...

Am fost o luna la Petrosani la mama mea.Elena si Damian s-au simtit super.Aer curat de munte, joaca in parc, intalnirea cu bunica mea a fost ceva ce le-a incarcat bateriile.Am facut pauza si de terapie.